Ikon for fingerbevegelser

Protan Webshop

Kunde

Protan AS

Produkt

Episerver Commerce

Design

Metro Branding AS

Tagger

WebshopIntegrasjonImplementeringM3LeanSwift

Besøk nettstedet

Protan er et norsk industrikonsern som er verdensledende innen membranteknologi. Protan utvikler og produserer membraner, taksystemer, ventilasjonssystemer og tekniske tekstiler.

Hovedkontoret ligger i Drammen og Protan har over 750 ansatte i 15 land. I samarbeid med Emagine har Protan utviklet en B2B Webshop for sine partnere hvor de enkelt kan bestille produkter til store takprosjekter eller bare supplere med tilleggsutstyr og monteringsmateriell.

Webshopen er utviklet med fokus på Protan sitt største forretningsområde som er tak og membraner. Protan er en av Nordens største takentreprenører og disse har daglig behov for enklest mulig håndtering av sine prosjekter.

Basis for Protan Webshop er Episerver Commerce, en kraftig og robust e-handelsplattform med store muligheter for tilpassinger og skreddersøm. I bunn for hele løsninger ligger Protan sitt kjernesystem, ERP-løsningen Infor M3.

I samarbeid med integrasjonspartner LeanSwift har Emagine koblet Episerver og M3 sammen slik at takentreprenørene til enhver tid har tilgang til hele produkthierarkiet som ligger i M3. Entreprenørene kan legge ordre som knyttes til relevant byggeprosjekt og disse ordrene får da også avtalte priser og relevante rabatter.

Integrasjonsprosjekter har alltid behov for spesialtilpassinger og dette er våre utviklere spesielt dyktige på. Sammen med LeanSwift har vi i dette prosjektet laget tette integrasjoner mellom webshop og ERP-løsning på følgende områder:

Produkt, inkluderer en rekke felter knyttet til egenskaper, varebeskrivelser og lagerstatus

Ordre, kundeinformasjon, prosjekttilhørighet og leveringstider

Pris og rabattavtaler som samsvarer med inngåtte avtaler mellom taktekker og Protan.

I dette prosjektet er modulen eConnect for Inform fra LeanSwift en viktig komponent i koblingen mellom M3 og Episerver.

 

Med nesten 80 års erfaring har Protan utviklet innovative løsninger som er tilpasset et globalt marked og krevende klima. Protan jobber tett med sine kunder og leverandører for å være i forkant innen teknologi, miljø og kompetanse. Vi hos Emagine er spesielt stolte over å få være med på denne reisen og her har vi fått glede av vår over 20 år lange erfaring med e-handelsløsninger.