Ikon for fingerbevegelser

Pål Virik Nilsen

Kunde

Pål Virik Nilsen

Produkt

EPiServer

Design

Emagine

Tagger

designimplementeringepiserver

Besøk nettstedet

Pål Virik Nilsen er en norsk Class One racerbåt kjører Han har vært aktiv i powerboating i 18 år. Pål Virik Nilsen deltar i både rundbane- og offshore-løp i klassene T-400, S-550, S-850, Formel 4, Formel 3, Formel 2, 3B, 3C & Class1, Class1 supercat. I 2009 ble han kåret til årets norske motorsportsutøver med sin 3. plass i EM.

Pål har en stor skare av tilhengere og han benytter sine nettsider til å informere om kommende løp, sine karriere og ikke minst vise frem video og bilder fra sine spektakulære løp.

Nettsidene er designet av Emagine og han benytter EPiServer CMS til publisering av innhold. I tillegg er sidene integrert mot YouTube, Facebook og Instagram.

 

Pål om sin nettløsning: "Jeg er utrolig stolt av websiden som er levert av Emagine og EPiServer. Siden er veldig profesjonell og gjennspeiler det imaget jeg vil ha mot mine sponsorer, fans og andre interesserte. Når jeg reiser hele verden på båtløp så er det veldig ofte jeg får skryt av
websiden min og det arbeidet vi gjør digitalt.

Oppdateringsmessig så er løsningen veldig enkel og fleksibel å holde ajour. Om jeg sitter hjemme, på hotellet eller en flyplass så er oppdateringer kun få tastetrykk unna.

Sporten min er actionpreget og det finne mye spektakulære historier der bilder ofte er hovedingrediensen. Løsningen fra Emagine
og EPiServer har fått til maksimalt utbytte av bilder slik siden er programmert."

Daglig leder i Emagine, Bjørn Kaare Bøe, uttaler: "Emagine har hatt et godt og fruktbart samarbeid med Pål Virik Nilsen gjennom mange år og selvfølgelig skal en av verdens ledende profesjonelle racerbåtførere ha en av de beste publiseringsløsningene på markedet!

Sammen med EPiServer har vi levert løsning basert på en markedets beste CMS, vi ønsker Pål lykke til med satsning og gleder oss til å følge ham på veien."