Ikon for fingerbevegelser

Ledig stillinger

Kunde

Metro Branding AS

Produkt

Plenum

Design

Metro Branding AS

Tagger

CMSPlenum

Besøk nettstedet

Finn.no og NAV har lenge gjort det lett å søke etter ny arbeidskraft via internett. Det fungerer veldig bra, men av og til trenger bedrifter å kunne vise det lille ekstra som fanger interessen og det har Emagine i samarbeid med Metro Branding gjort noe med.

Et nettsted med all informasjon på én side. Enkel tilgang til alle seksjoner via meny i toppen, med et fullt dynamisk oppsett i bakgrunn. Løsningen er selvfølgelig bygget på vår egen publiseringsløsning Plenum og gir brukeren full mulighet til å skreddersy sider etter eget ønske. Bilde-, video- og artikkelgalleri, fullbredde videoer, artikkelkaruseller og ikke minst muligheten for å legge til egne stilsett og skrifttyper er noe av det løsningen byr på.

Nettstedet er utviklet i samarbeid med Metro Branding, hvor Metro Branding står for idé, konsept og design. Emagine har ansvar for utvikling og drifting av løsningen. I tillegg til alle de ulike måtene å vise informasjon på har kundene mulighet til å legge opp til en quiz for å skape initiativ og viral spredning. Quiz'en kan enten bestå av kun spørsmål og svar eller bilder med bildealternativer. Det gis også mulighet for å dele poengsum på Facebook.