Ikon for fingerbevegelser

Carlsen Fritzøe Intranett

Kunde

Carlsen Fritzøe

Produkt

Plenum

Design

Emagine

Tagger

PlenumCMSIntranettintegrasjon

Emagine har levert intranett til Carlsen Fritzøe. Intranetter er basert på vår egenutviklede publiseringsløsning Plenum. Intranett vil bidra til å formidle informasjon ut til alle de 18 lokale avdelingen rundt om på østlandet. Det blir nå enklere for de ansatte å finne nyttig intern informasjon, rutiner, avtaler og andre dokumenter.

Emagine har integrert Intranettet mot Active Domain (AD) brukerene hos Carlsen Fritzøe, slik at alle ansatte har tilgang uansett hvor de befinner seg. Intranettet er tilpasset pc, nettbrett, mobil og til og med håndterminalene som de ansatte benytter i lagerlokalene.

I tillegg til å vise konsernnyheter, avtaler og viktig dokumenttilknytninger kan man også å opprette artikler i ulike avdelinger. Det er også rom for litt mer lettbeint informasjon som bursdager, arrangementer og månedens ansatte. Dette skal bidra til at intranettet blir mer levende, samtidig som ansatte hyppigere besøker intranettet for å holde seg oppdatert.

Gjennom prosjektet har Emagine og Carlsen Fritzøe funnet frem hvordan  både informere og engasjere de ansatte gjennom god informasjonsflyt på intranettet. Intranettet gir både ansatte og ledelse mulighet til raskt publisere nyttig informasjon som når frem til alle lokasjoner og avdelinger.

Ta kontakt med Emagine hvis din bedrift har behov for nytt intranett!