Publisert fredag 05. juni 2015

Sosiale medier og Facefirst.no

Digital markedsføring har for alvor inntatt sosiale medier. Flere og flere oppdager verdien av å møte potensielle- og eksisterende kunder på en annen arena en tidligere. Det krever mye av bedriftens markedsførere å holde følge med utviklingen og nyhetsstrømmen.

Drift av sosiale medier

Alle vil være på sosiale medier, men ikke alle har tid og ressurser til å opprettholde en aktiv side på Facebook, svare alle hendvendelser fra kunder på Twitter eller poste bilder av produktene sine på Instagram. De som klarer å holde tritt med alle oppdateringer og ikke minst klarer å holde nyhetsstrømmen sin levende, finner raskt ut at dette er en jobb som virkelig krever kreativ innsats og godt innhold. Der kommer Facefirst inn!

Emagine og Facefirst

Emagine anbefaler alle sine kunder som ønsker en aktiv tilstedeværelse på sosiale medier og ta kontakt med Facefirst, de avdekker hvilke behov hver enkelt bedrift har, og hvordan bedriften burde håndtere driften av sosiale medier.

Hva tilbyr Facefirst

Facefirst tilbyr både pakke- og skreddersydde løsninger for bedrifter som enten er tilstede på sosiale medier eller ønsker å bli det. De hjelper til med oppstart slik at bedrifter etterhvert klarer å håndtere sosiale medier selv, eller håndterer kontoene for større bedrifter som ikke har ressurser og tid til å holde i dette selv. Facefirst produserer innhold, grafikk/bilder og legger opp markedsføringsplan.

Les mer om Facefirst her:

http://facefirst.no