Publisert torsdag 03. september 2015

Ny praksisplasselev på plass hos Emagine

Emagine har gjennom alle år hatt et godt samarbeid med Sandefjord Videregående skole (SVGS), vi har deltatt på yrkesmesser, hatt elever på bedriftsbesøk og deltatt som dommere på vurdering av ungdomsbedrifter. De siste årene har vi samarbeidet spesielt med IKT -servicefag på SVGS. Gjennom utplassering i bedrift (PTF) bidrar vi til å gi en elev innføring i arbeidslivet, vi bidrar til å øke kvaliteten på fagopplæringen og hjelper eleven til mestring og personlig utvikling.

En praksisplass er selvfølgelig en utfordring for oss som arbeidsgiver, det setter krav til alle ansatte og vi må ta med eleven på de daglige utfordringer og oppgaver som møter oss. Dette gjør oss bedre, mer skjerpet og ikke minst er vi med på å gi vårt fag gode kandidater for fremtiden.

I 2015-2016 ønsker vi Josef velkommen til Emagine - vi gleder oss til å lære bort og ikke minst lære av ham!

 

Vi hos Emagine ønsker å være en langsiktig partner for våre kunder, vi ønsker å ha fokus på en postiv og løsningsorientert tilnærming til prosjektene vi jobber med. Våre ansatte er ansvarsfulle og omtenksomme både innad i bedriften men også ut mot kunder, leverandører og andre samarbeidspartnere.

Som sosiale entreprenører skal Emagine vise at investering i sosialt entreprenørskap er god verdiskaping. Gjennom arbeidet med praksisplasselever etterlever vi våre sentrale verdier:

Positiv
Omtenksom
Løsningsorientert
Ansvarsfull

Emagine - løsninger for internett!