Publisert torsdag 29. september 2016

Kitch'n er vinner av Handelsprisen 2016!

Vår kunde gjennom 10 år, ble 28. september kåret til årets handelsbedrift i 2016, etter en imponerende vekst de siste årene. Prisen ble tildelt administrerende direktør Odd Sverre Arnøy på Virkes Handelskonferanse i Oslo. Vi gratulerer også Komplett med nominasjonen, Emagine har levert flere ulike nettløsninger til Komplett, eksempelvis intranett, konsernsider og e-magasin.

Kitch'n var i tøff konkurranse med Kiwi og Komplett, men stakk til slutt av med seieren. Juryen la vekt på at kjeden har vist stor evne til innovasjon, har et tidsaktuelt konsept og en effektiv strategi. Da er det spesielt gøy at vi har fått være med på å utvikle løsninger for denne strategien.

– Dette er en bedrift som kan vise til kvalitet og kontroll i alle ledd av driften. Kjøkkenvarer kan være utfordrende, fordi det selges i så mange forskjellige typer butikker, men Kitch'n har klart å vokse og levere imponerende gode resultater år etter år, sier Vibeke Hammer Madsen, administrerende direktør i Virke.

Hun peker på at kjeden hadde en gjennomsnittlig årlig vekst på 37 % i perioden 2011 til 2015, noe som gjør de til en klar ener i sin bransje.

Årets viktigste pris for handelsbransjen


Handelsprisen, som årlig deles ut på Virkes Handelskonferanse, går til en handelsbedrift som over tid har utmerket seg særlig. Prisen skal synliggjøre suksesshistoriene i norsk handel. Alle de nominerte selskapene representerer vekst- og lønnsomhetsvinnere innen sine bransjer.

Les mer på nettsidene til VIRKE