Publisert torsdag 05. april 2018

Full fart hos Emagine

Våren er her og hos Emagine jobbes det for fullt med webprosjekter. Vi har blitt flere ansatte og er nå totalt 7 personer på kontoret. Veldig hyggelig å få inn flere utviklere i vårt team og dermed komplettere ytterligere med god kompetanse.

Vårt fokus er fortsatt på løsninger for internett og i praksis betyr dette blant annet tre nye nettbutikker som skal lanseres i mai/juni. Vår kunde gjennom flere år, Protan, lanserer ny B2B nettbutikk og ny stor nettbutikk for Tilbords-kjeden skal også på lufta.

Vi leverer også mange andre spennede nettløsninger om dagen, tidligere har vi lansert nytt intranett for både Komplett og Fritzøe Engros, spennende jobber som blant annet involverer mange integrasjoner mot andre kjernesystemer.

For Sandefjord Fotball har vi fornyet kampstatistikk-databasen, den skal på lufta nå i vårsesongen.

Som bildet viser har vi også Marit Strømøy og Strømøy Racing på kundelisten. Marit har mange flotte profilprodukter og disse kan du snart kjøpe hennes nettbutikk.

Strømøy Racing

Ta en titt på hennes nettside, her gjorde vi en litt spennende vri med fokus på en actionfylt video som start på nettstedet. Vi kan også anbefale en tur med hennes 2-seter som gir en fartsfylt opplevelse.