Publisert mandag 04. august 2014

Full fart fremover!

Etter 3 uker i dvale er Emagine-maskineriet oppe og går for fullt igjen. Vi har mange spennende jobber utover høsten og det klør i fingrene etter å starte på både små og store oppdrag.

Varierte oppdrag

2014 har så langt vært et veldig spennende år med mange varierte oppdrag. Emagine jobber med løsninger for internett i et bredt spekter av kunder, alle med ulike behov. Og det trives vi med!

Hittil i år har vi utviklet løsninger for store selskaper som Komplett, Jotun og Protan. Vi har også hatt mange andre spennende oppdrag med mindre aktører både lokalt og i andre deler av landet. Vi jobber stadig med å utbedre vårt eget publiseringssystem Plenum, i tillegg til at vi er sertifiserte EPiServer-partnere så klart!

Høsten og tiden fremover

Som man sår, høster man er det et ordtak som sier. Vi er heldige å ha flotte kunder som vi jobber tett oppimot over lengre perioder. Det gir oss muligheten til å videreutvikle tjenestene kundene etterspør, og virkelig skreddersy løsningene helt etter kundens egne behov. I løpet av høsten kommer vi til å jobbe en god del med nettbutikksløsninger, men også løsninger for hotell, industri, eiendom, handel og mange flere bransjer.

Kikk innom referansene våre og se hva Emagine kan tilby, eller ta kontakt med Bjørn Kaare på 454 85 700 da vel!