Publisert fredag 27. august 2021

Emagine som sosial entreprenør

Emagine har de senere år samarbeidet med Get Academy i Larvik. Gjennom utplassering i bedrift bidrar vi til å gi studenter innføring i arbeidslivet og sammen med Get gir vi studentene en praktisk innføring i bruk av sin nye kunnskap.

Vi hos Emagine ønsker å være en langsiktig partner for våre kunder, vi ønsker å ha fokus på en postiv og løsningsorientert tilnærming til prosjektene vi jobber med. Våre ansatte er ansvarsfulle og omtenksomme både innad i bedriften men også ut mot kunder, leverandører og andre samarbeidspartnere.

Som sosiale entreprenører skal Emagine vise at investering i sosialt entreprenørskap er god verdiskaping. Gjennom arbeidet med praksisplasselever etterlever vi våre sentrale verdier:
Positiv
Omtenksom
Løsningsorientert
Ansvarsfull

Emagine - løsninger for internett!

En utplassert student kan sees på som en utfordring for oss som arbeidsgiver, men vi ønsker heller å se muligheter. Det setter krav til alle ansatte og vi må ta med studenten på de daglige utfordringer og oppgaver som møter oss. Dette gjør oss bedre, mer skjerpet og ikke minst er vi med på å gi vårt fag gode kandidater for fremtiden.

 

Er du interessert i bli utvikler, lurer du på hvordan kombinerer studier med verdifull utplassering i bedrift? Sjekk ut Get Academy, vi anbefaler en titt - kanskje vi sees?

Ønsker du lese litt mer om dette, sjekk ut artikkel i Sandefjords Blad (+). Der kan du lese om Eirik, nå fast ansatt i Emagine, som omskolerte seg fra butikkslakter til utvikler.