Publisert torsdag 08. august 2019

Emagine og MiniFjorden samarbeider

Emagine støtter kultur og idrett lokalt og nasjonalt. Vi har i mange år vært støttespillere til idrettslag som Sandefjord Håndball, Sandefjord Fotball og GØIF, vi støtter utøvere som Marit Strømøy og Pål Virik Nilsen. Innen for kulturen i Sandefjord har vi hatt langvarig samarbeid med Hvalsommer og Fjordfesten men nytt av året er MiniFjorden!

MiniFjorden tilbyr en magisk verden fylt med landets beste underholdning for barn. Publikum får oppleve et bredt tilbud av kunst og kultur under ett og samme tak.

Under MiniFjorden kan man oppleve et spennende festivalområde fylt med leker, musikk og aktiviteter hele dagen. Barn og voksne kan smake på lokal mat og drikke, bli med inn i sansehager med urter, bær, blomster og rare planter. Man kan også besøke et eget MiniBibliotek fylt med bøker og tegnesaker. MiniFjorden tilbyr også gratis ansiktsmaling hele dagen pluss mye, mye mer!

MiniFjorden 2019 ble avholdt i juni/juli og var en flott opplevelse for både barn og voksne. Vi gleder oss allerede til neste år!

Vil du vite mer om MiniFjorden besøk www.minifjorden.com men du kan også ta en tipp på video fra 2019: https://www.youtube.com/watch?v=JYi5zA4T0lk