Publisert onsdag 21. desember 2016

Emagine leverer stadig nye løsninger til Kitch'n

Emagine har i 10 år levert ulike løsninger for internett til butikkjeden Kitch'n. Sammen har Emagine og Kitch'n utviklet en av Norges største kundeklubber og tilhørende nettbutikk. I 2016 har vi blant annet lansert nettbutikk for Kitch'n i Sverige, vi har levert logistikkløsning for samsendinger til Sverige og vi har utvidet tjenestene knyttet til SMS- og e-postutsendelser. I september 2016 ble Kitch'n kåret til årets Handelsbedrift 2016 på VIRKE sin Handelskonferanse. Vi gratulerer!

I begge land jobber vi med bryllupsguide og egen webapp for bryllupsplanlegging og dessuten ny funksjonalitet for favorittmerkevarer og favorittoppskrifter.

Det er spesielt morsomt å være med Kitch'n på reisen til å bli en av Norges beste kjedekonsepter både i butikk og på nett.

 

Emagine har hos Kitch'n gjort en omfattende integrasjon mot Lindbak sitt butikkdatasystem Chain. Med denne integrasjonen vil varesortiment til enhver tid være oppdatert med riktige produkter til riktig pris, en forutsetning når man har snart 130 butikker og samtidig omsetter stort på nett.

Vi gleder oss til å være med på nye utfordringer i fremover!