Publisert tirsdag 30. juni 2020

Emagine leverer APP til Kitch'n

Sommeren 2020 lanserer Kitch'n sin første APP. Løsningen er utviklet av Emagine i samarbeid med Terki og blir et nyttig supplement i rekken av kommunikasjonskanaler Kitch'n har mot sine kunder.

Vår kunde gjennom snart 15 år, har i mange år snust på tanken om å etablere en app, men det var først i 2019 at steget ble tatt og planene for en lansering i 2020 ble lagt.

Kitchn'n har en av Norges største kundeklubber og som ledende i sin bransje er det viktig for dem å hele tiden fornye seg og ikke minst søke nye måter å nå sine målgrupper.

.

Appen er bygget rundt kundeklubben til Kitch'n og gir medlemmer raskt tilgang på sitt medlemskort, sine kvitteringer og oversikt over goder, tilbud og kampanjer. Løsningen er integrert mot Lindbak som leverer kassesystemet Kitch'n benytter i sine butikker, dermed kan appen benyttes både hjemme og i butikk.

 

Emagine har vært sentral i utviklingen av både nettsider, kundeklubb og hele Kitch'n sin IT-plattform. Vi jobber tett både med marked-, logistikk-, IT- og netthandelsansvarlig. 

Emagine fremhever spesielt et godt samarbeid med teknologipartneren Terki, som også er et selskap lokalisert i netthandelsbyen Sandefjord. Terki ble startet i 2002, og eies i dag av Terje Bakken og Aleksander Brown Kristoffersen. Terki og Emagine har flere sammenfallende strategier og jobber på prosjekter direkte med kunder og leverandører, og har lang erfaring fra å jobbe som en del av eksisterende IT hos kunder og leverandører.