• Nye nettsider til Sandefjord Næringsforening

  Nye nettsider til Sandefjord Næringsforening

  Publisert: torsdag 18. mars 2021

  Sandefjord Næringsforening (SNF) har gjennom mange år vært kunde hos Emagine og vi har levert webdesign, publiseringsverktøy (CMS) og konsulenttjenester til SNF i over 12 år. Det er alltid hyggelig å kunne levere løsninger til lokale samarbeidspartnere og denne gangen var oppdraget mangfoldig og utfordrende.

  Les mer
 • Vi søker full stack utviklere

  Vi søker full stack utviklere

  Publisert: tirsdag 08. desember 2020

  Vi har mange spennende oppdrag og søker etter flere utviklere. Vi vil gjerne ha deg som har erfaring med både back end og front end utvikling. Hvis du mangler litt erfaring så er vi fortsatt interessert, spesielt fordi vi søker de som trives med å lære seg noe nytt, søker kunnskap og vil være med på å lage noen av Norges beste nettbutikker, kundeklubber og nettsteder.

  Les mer
 • Emagine støtter kultur og idrett

  Emagine støtter kultur og idrett

  Publisert: torsdag 13. august 2020

  Emagine støtter kultur og idrett lokalt og nasjonalt. Vi har i mange år vært støttespillere til idrettslag som Sandefjord Håndball, Sandefjord Fotball og GØIF, vi støtter utøvere som Marit Strømøy og Pål Virik Nilsen. Innen for kulturen i Sandefjord har vi hatt langvarig samarbeid med Hvalsommer og Fjordfesten, siste årene har vi også vært bidragsyter til MiniFjorden!

  Les mer
 • Emagine leverer APP til Kitch'n

  Emagine leverer APP til Kitch'n

  Publisert: tirsdag 30. juni 2020

  Sommeren 2020 lanserer Kitch'n sin første APP. Løsningen er utviklet av Emagine i samarbeid med Terki og blir et nyttig supplement i rekken av kommunikasjonskanaler Kitch'n har mot sine kunder.

  Les mer
 • Stolt sponsor gjennom 20 år

  Stolt sponsor gjennom 20 år

  Publisert: tirsdag 30. juni 2020

  I våre 20 år som lojal samarbeidspartner har vi delt opp- og nedturer sammen med Sandefjord Fotball. Våre ansatte, familier, kunder og leverandører har fått oppleve Guttane sammen med oss. Akkurat som i samarbeidet med Sandefjord Fotball, setter vi pris på kvalitet, kreativitet og langsiktighet.

  Les mer
 • Sommeren 2020

  Sommeren 2020

  Publisert: mandag 25. mai 2020

  Vi ønsker alle våre forretningsforbindelser en god sommer! Det vil være redusert bemanning og produksjon i uke 29, 30 og 31. Er det behov for å komme i kontakt med oss kan man benytte vårt hovednummer 454 85 700 eller send e-post på post@emagine.no. Alternativt kontakte daglig leder direkte på mobil eller e-post.

 • God påske!

  God påske!

  Publisert: tirsdag 16. april 2019

  Emagine ønsker alle kunder, samarbeidspartnere og andre venner en god påske! Vårt kontor er bemannet mandag - onsdag i påskeuken.

 • Emagine i samarbeid med Byskolen og First Lego League

  Emagine i samarbeid med Byskolen og First Lego League

  Publisert: torsdag 05. desember 2019

  FIRST® LEGO® League er et forsknings- og teknologiprosjekt som introduserer barn og unge til en spennende verden av vitenskap og teknologi. FLL Jr. har blitt arrangert i Skandinavia siden 2012. Frem til 2017 har over 5500 barn forsket på utfordringer som for eksempel ekstremvær, hvilke utfordringer de de eldre møter i hverdagen, avfall og håndtering av vann. First Lego League er verdens største teknologi- og kunnskapskonkurranse for barn og unge.

  Les mer
 • Tusen takk!

  Tusen takk!

  Publisert: tirsdag 15. oktober 2019

  Tusen takk til alle som møtte opp på vår åpningslunch i våre nye lokaler på Aagaards Plass i Sandefjord sentrum.

  Les mer
 • åpningsarrangement

  åpningsarrangement

  Publisert: onsdag 11. september 2019

  Etter mange års arbeidsglede med utsikt mot sentrum, klyver vi med store skritt oppover Sandefjords flotte gater. Vi setter fotfeste i tredje etasje på Aagaards Plass, i de gamle lokalene til Sandefjord ligningskontor.

  Les mer
 • Emagine flytter

  Emagine flytter

  Publisert: fredag 28. juni 2019

  Etter mange års arbeidsglede med utsikt mot sentrum, klyver vi med store skritt oppover Sandefjords flotte gater. Vi setter fotfeste på Aagaards plass, i de gamle lokalene til Sandefjord ligningskontor.

  Les mer
 • Emagine og MiniFjorden samarbeider

  Emagine og MiniFjorden samarbeider

  Publisert: torsdag 08. august 2019

  Emagine støtter kultur og idrett lokalt og nasjonalt. Vi har i mange år vært støttespillere til idrettslag som Sandefjord Håndball, Sandefjord Fotball og GØIF, vi støtter utøvere som Marit Strømøy og Pål Virik Nilsen. Innen for kulturen i Sandefjord har vi hatt langvarig samarbeid med Hvalsommer og Fjordfesten men nytt av året er MiniFjorden!

  Les mer
 • Sommeren 2019

  Sommeren 2019

  Publisert: onsdag 03. juli 2019

  Vi ønsker alle våre forretningsforbindelser en god sommer! Det vil være redusert bemanning og produksjon i uke 28, 29 og 30.

  Er det behov for å komme i kontakt med oss kan man benytte vårt hovednummer 454 85 700 eller send e-post på post@emagine.no. Alternativt kontakte daglig leder direkte på mobil eller e-post.

 • Full fart hos Emagine

  Full fart hos Emagine

  Publisert: torsdag 05. april 2018

  Våren er her og hos Emagine jobbes det for fullt med webprosjekter. Vi har blitt flere ansatte og er nå totalt 7 personer på kontoret. Veldig hyggelig å få inn flere utviklere i vårt team og dermed komplettere ytterligere med god kompetanse.

  Les mer
 • Emagine leverer nettbutikk til Protan

  Emagine leverer nettbutikk til Protan

  Publisert: mandag 22. januar 2018

  Protan er et norsk industrikonsern som er verdensledende innen membranteknologi. Hovedkontoret er i Drammen, og de har over 750 ansatte i 15 land, med en samlet omsetning på over 1,4 milliarder. Emagine har levert nettsider basert på Episerver til Protan i flere år og i 2018 skal det også leveres nettbutikk basert på Episerver Commerce.

 • God jul og et godt nytt år!

  God jul og et godt nytt år!

  Publisert: mandag 18. desember 2017

  Emagine ønsker alle samarbeidspartnere, kunder og leverandører en god jul og et godt nytt år! 2017 har vært nok et toppår for oss i Emagine, vi har fått være med på mange spennende prosjekter sammen med våre kunder. Sammen har vi utviklet nye løsninger for internett og vi gleder oss over at våre kunder opplever stor suksess på nett.

  Les mer
 • Ny nettbutikk til AGH

  Ny nettbutikk til AGH

  Publisert: onsdag 25. oktober 2017

  Gullsmed AG Haakonsen AS i Sandefjord har lansert ny nettbutikk som er levert av Emagine. Haakonsen har gjennom mange år hatt nettsider men uten mulighet for salg av varer. Nå har de tatt steget ut i netthandelens verden og tilbyr mange tusen produkter på nett.

  Les mer
 • Nettsider, webløsning, webshop

  Nettsider, webløsning, webshop

  Publisert: onsdag 15. februar 2017

  Emagine leverer løsninger for internett, hva betyr så det? Det betyr at vi kan levere alt mulig du kan tenke deg å ha å bruke Internett til for å vise frem. Trenger du en enkel nettide kun for å være synlig på et domene kan vi både designe og legge ut dette på nettet for deg.

  Les mer
 • Kitch'n er vinner av Handelsprisen 2016!

  Kitch'n er vinner av Handelsprisen 2016!

  Publisert: torsdag 29. september 2016

  Vår kunde gjennom 10 år, ble 28. september kåret til årets handelsbedrift i 2016, etter en imponerende vekst de siste årene. Prisen ble tildelt administrerende direktør Odd Sverre Arnøy på Virkes Handelskonferanse i Oslo. Vi gratulerer også Komplett med nominasjonen, Emagine har levert flere ulike nettløsninger til Komplett, eksempelvis intranett, konsernsider og e-magasin.

  Les mer
 • Emagine leverer stadig nye løsninger til Kitch'n

  Emagine leverer stadig nye løsninger til Kitch'n

  Publisert: onsdag 21. desember 2016

  Emagine har i 10 år levert ulike løsninger for internett til butikkjeden Kitch'n. Sammen har Emagine og Kitch'n utviklet en av Norges største kundeklubber og tilhørende nettbutikk. I 2016 har vi blant annet lansert nettbutikk for Kitch'n i Sverige, vi har levert logistikkløsning for samsendinger til Sverige og vi har utvidet tjenestene knyttet til SMS- og e-postutsendelser. I september 2016 ble Kitch'n kåret til årets Handelsbedrift 2016 på VIRKE sin Handelskonferanse. Vi gratulerer!

  Les mer
 • Web- og systemutvikler

  Web- og systemutvikler

  Publisert: fredag 26. august 2016

  Emagine ligger idyllisk til innerst i Sandefjordsfjorden, vi tar båten på jobb og kan fiske krabber i lunchen! Ute etter nye utfordringer? Tenk Sandefjord - tenk Emagine! Vi vokser og trenger flere utviklere, gjerne med kompetanse fra utvikling av nettløsninger.

  Les mer
 • God sommer 2016

  God sommer 2016

  Publisert: fredag 10. juni 2016

  Vi ønsker alle våre forretningsforbindelser en god sommer! Vårt kontor er bemannet hele sommeren, men det vil være redusert bemanning og produksjon i uke 29, 30 og 31.

  Er det behov for å komme i kontakt med oss kan man benytte vårt hovednummer 454 85 700 eller send e-post på post@emagine.no. Alternativt kontakte daglig leder direkte på mobil eller e-post.

  Les mer
 • Kitch'n lanserer nettbutikk i Sverige

  Kitch'n lanserer nettbutikk i Sverige

  Publisert: mandag 06. juni 2016

  Emagine har samarbeidet med butikkkjeden Kitch'n i snart 10 år. Vi har vært med på den flotte veksten kjeden har hatt og med nå godt over 100 butikker i Norge har de tatt steget videre til Sverige. Nettsider er levert av Emagine.

  Les mer
 • Ny nettside for Helt Propell

  Ny nettside for Helt Propell

  Publisert: torsdag 10. mars 2016

  Emagine har gjennom mange år levert nettsider til Pål Virik Nilsen, profesjonell racebåtfører fra Sandefjord. Nytt i 2016 er en hjemmeside for Helt Propell Hastighetskurs, hvor Pål tilbyr hastighetskurs til fritidsbåtførere.

  Les mer
 • Hvem gjør hva med nettstedet ditt?

  Hvem gjør hva med nettstedet ditt?

  Publisert: torsdag 10. mars 2016

  Vet du hva som foregår på nettsiden din? Hvor mange er egentlig inne på siden akurat nå, hva ser de på, og med hvilken device?

  Les mer
 • Skytjenestene (CLOUD) kommer nærmere

  Skytjenestene (CLOUD) kommer nærmere

  Publisert: onsdag 02. mars 2016

  Emagine jobber for tiden med flere spennende prosjekter knyttet til skytjenester (CLOUD) og hvordan slike tjeneste på best mulig måte kan skape merverdi for våre kunder. Vi jobber allerede i dag med skytjenester fra Azure (Microsoft) og Amazon Web Services (Amazon).

  Les mer
 • God jul og godt nytt år!

  God jul og godt nytt år!

  Publisert: onsdag 23. desember 2015

  Emagine ønsker alle samarbeidspartnere, kunder og leverandører en gledelig jul og et godt nytt år! 2015 har vært et toppår for oss i Emagine, vi har fått være med på mange spennende prosjekter sammen med våre kunder. Sammen har vi utviklet nye løsninger for internett og vi gleder oss over at våre kunder opplever stor suksess på nett.

  Les mer
 • En leder innen innholdsstyring på internett

  En leder innen innholdsstyring på internett

  Publisert: torsdag 13. august 2015

  EPiServer ble nylig nevnt i Gartners MQ som en leder innen innholdsstyring på nett. Gartner er et av verdens ledende selskaper innen teknologisk-informasjons-research og konsultasjon.

  Les mer
 • Ny praksisplasselev på plass hos Emagine

  Ny praksisplasselev på plass hos Emagine

  Publisert: torsdag 03. september 2015

  Emagine har gjennom alle år hatt et godt samarbeid med Sandefjord Videregående skole (SVGS), vi har deltatt på yrkesmesser, hatt elever på bedriftsbesøk og deltatt som dommere på vurdering av ungdomsbedrifter. De siste årene har vi samarbeidet spesielt med IKT -servicefag på SVGS. Gjennom utplassering i bedrift (PTF) bidrar vi til å gi en elev innføring i arbeidslivet, vi bidrar til å øke kvaliteten på fagopplæringen og hjelper eleven til mestring og personlig utvikling.

  Les mer
 • Sosiale medier og Facefirst.no

  Sosiale medier og Facefirst.no

  Publisert: fredag 05. juni 2015

  Digital markedsføring har for alvor inntatt sosiale medier. Flere og flere oppdager verdien av å møte potensielle- og eksisterende kunder på en annen arena en tidligere. Det krever mye av bedriftens markedsførere å holde følge med utviklingen og nyhetsstrømmen.

  Les mer
 • Full fart mot sommeren!

  Full fart mot sommeren!

  Publisert: fredag 01. mai 2015

  Emagine har stor pågang av oppdrag våren 2015 og vi ser at mange av våre kjære kunder planlegger nye løsninger for internett i tiden fremover. Det er ekstra gøy at kunder gjennom mange år fornyer seg og gir oss tillit i denne prosessen.

  Les mer
 • Kitchn ute med nytt design

  Kitchn ute med nytt design

  Publisert: tirsdag 07. oktober 2014

  Kitchn lanserte 1. oktober helt nytt design. Utformelsen er myntet på en allerede etablert profilhåndbok, men utformelsen på nett har blitt forenklet og simplifisert ift det gamle designet.

  Les mer
 • Full fart fremover!

  Full fart fremover!

  Publisert: mandag 04. august 2014

  Etter 3 uker i dvale er Emagine-maskineriet oppe og går for fullt igjen. Vi har mange spennende jobber utover høsten og det klør i fingrene etter å starte på både små og store oppdrag.

  Les mer
 • Kontoret er stengt i uke 29-31

  Kontoret er stengt i uke 29-31

  Publisert: torsdag 03. juli 2014

  Nå er det straks tid for å avvikle sommerferie hos Emagine og kontoret vil derfor være stengt i ukene 29, 30 og 31. Skulle det være nødvendig å ta kontakt med oss kan vi nåes på telefon 454 85 700.

  Les mer
 • Emagine i ny stram drakt!

  Emagine i ny stram drakt!

  Publisert: tirsdag 15. april 2014

  Det var vel på tide at vi tok egen medisin og fornyet vår profil. Grønnfargen består, den er synonym med Emagine og kommer fortsatt til å være det. Logoen og resten av profilelementene derimot har fått en overhaling.

  Les mer